Slavonski kulin, ponos podneblja Slavonije, predstavlja jedinstveni proizvod koji se izdvaja svojim autentičnim okusom i bogatom tradicijom.

Jedna od ključnih tajni Slavonskog kulina leži u pažljivo odabranim sastojcima koji su potekli iz podneblja Slavonije i Baranje. Svježa i kvalitetna začinska paprika, kuhinjska sol i aromatični domaći češnjak čine srž ovog proizvoda.

Ali to nije sve – Slavonski kulin prolazi kroz poseban postupak dimljenja na prirodan način koristeći drvo bukve ili graba. Ovaj tradicionalni način dimljenja ne samo da dodaje posebnu aromu već i čini proizvod jedinstvenim na tržištu. Dimljenje i dozrijevanje u prirodnim uvjetima traju minimalno 150 dana. Tajna za vrhunsku kvalitetu je u tradicionalnom pristupu, čime se osigurava vrhunski proizvod koji osvaja srca ljubitelja suhomesnatih delicija.

Okus Slavonskog kulina je nezaboravan i karakterističan. Pikantan, ali ne prejak, s blagom aromom dima koja se savršeno upotpunjuje sa začinskom paprikom i češnjakom. Svaki zalogaj otkriva slojeve okusa koji se stapaju u harmoniju i ostavljaju dugotrajan dojam.

Slavonski kulin je idealan izbor za sve prilike. Bilo da ga poslužujete na domaćoj trpezi, uživate u pikniku s obitelji i prijateljima ili tražite savršen poklon za prave gurmane, ovaj proizvod će vas oduševiti svojim izvrsnim okusom i autentičnom pričom.

Proizvod je pravljen bez dodataka, aditiva i konzervansa.

Cijena: 43.00 € /kg

Istražite ostale Panonis proizvode: